Kjøp ekte svensk-norsk førerkort online og spar penger

Er du nordmann og ønsker å kjøp svensk-norsk førerkort?

Vi forstår at det å få norsk førerkort er komplisert og dyrt for statlige myndigheter (omtrent 4000 euro). Vi gir deg en vei til enten:
-Kjøp svensk-norsk førerkort online,
Kjøp et svensk førerkort til en lavere pris og bruk i Norge.

Hva venter du på? Bestill nå. Lurer du på hvordan vi enkelt kan gjøre dette på bare 3 dager? Vi er en gruppe erfarne IT-fagpersoner. Vi har gjort dette i over 16 år. Vi får førerkortet ditt 100% registrert i Governt transportdatabase.

Kjøp førerkort svensk førerkort online i Norge. Kjøp kjøpt norsk førerkort online

Hvilke utenlandske førerkort er gyldige i Norge?

Hvilke utenlandske førerkort er gyldige i Norge?

Særskilte regler gjelder for førerkort utstedt i EU / EØS-land og førerkort utstedt i ikke-EU / EØS-land i Norge. Moreso, det er forskjell mellom retten til å kjøre med det utenlandske førerkortet og retten til å bytte det mot et norsk førerkort.

Førerkort utstedt i EU / EØS-land kan brukes i Norge så lenge de er gyldige, og de kan byttes mot norsk førerkort uten tester. Reglene for førerkort utstedt i ikke-EU / EØS-land er strengere. Førerkort fra de fleste land utenfor EU / EØS kan brukes i Norge i opptil tre måneder. Førerkort fra bare noen få av disse landene kan byttes mot norsk førerkort, forutsatt at du består en ny praktisk førerprøve (og i noen tilfeller også en teoriprøve) innen gitte frister.

Du har et valg. Kjøp svensk-norsk førerkort online

Nå har du et bredt spekter av alternativer å velge mellom. Du kan gjøre ett av følgende:

Kjøp registrert førerkort online nå, ekte og falske svenske førerkort for salg, kjøp ekte og falske norske førerkort, Få nesten gratis førerkort på nettet, Søk om ekte EU-førerkort online, erstatt det tapte norske førerkortet med et svensk førerkort , Forny enkelt førerkortet, Registrert førerkort på 5 dager, Få originalt førerkort uten test

Kjøp førerkort svensk-norsk førerkort online
Kontakt oss her

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*