Köp ett riktigt svenskt körkort

Ett verkligt svenskt körkort är registrerat i den svenska transportstyrelsen. Vi arbetar i samband med några topptjänstemän i den svenska transportstyrelsen som underlättar registreringen av vårt svenska körkort för oss. Du kan använda ett registrerat svenskt körkort för att köra bil eller åka din motorcykel utan problem med polisen eller någon trafiksäkerhetsmyndighet. Vi får ett registrerat svenskt körkort inom 3 till 5 arbetsdagar utan körprov. Vi förnyar också ditt utgångna körkort om du fortfarande har en bild av det. Vi kan också skaffa dig ditt förlorade körkort. Kontakta oss för mer information

Hur man köper registrerat körkort från oss

Vi arbetar tillsammans med körskolor i Sverige, där hundratals förare passerar varje år. Vi är dock medvetna om att du kanske är för långt ifrån oss eller inte har mycket tid och pengar till ditt förfogande. Din fil kommer att behandlas under namnet på en av dessa automatiska skolor, med konsistens och professionalism, så att det inte finns någon synlig skillnad mellan den och den andra.

Vi registrerar dig för den teoretiska och praktiska tentamen och du klarar automatiskt tentamen. Ditt körkort kommer sedan att ges till en av dessa körskolor som de har skickat till oss på uppdrag av vårt partnerskap och efter registrering av körkortet i databasen genom våra kontakter på webbplatsen. Vi skickar tillbaka dig via ett transportföretag.

Vi erbjuder absolut alla kategorier av körkort i Sverige och Finland, från underkategorier i kategori A för tvåhjuliga fordon till underkategorier i kategori D för passagerare, inklusive underkategorier i kategorier B och C för lätta fordon och lastbilar.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*