köpa pass på nätet utan behov av tid eller andra krav.

Letar du efter ett sätt att skära hörn och få ett pålitligt pass inom bara 3 till 5 dagar? Köp pass utan krav för att boka tid, vara medborgare eller bevisa din identitet.

Vi hjälper svenska medborgare, invånare och invandrare att få ett svenskt pass utan att ha uppfyllt de vanliga kraven.

Om du är en invandrare som vill resa till sverige och få laglig medborgarstatus genom att köpa ett pass av oss behöver du även ett svenskt nationellt ID och ett personnummer som vi tillhandahåller dig som en del av din helhetslösning.

köpa pass

Köp enkelt pass med personnummer och ID-kort utan att behöva boka tid eller vänta i dagar eller till och med veckor för att få ditt pass.

köpa pass och bli medborgare

För utlänningar som vill få medborgarskap, köper du ett pass som följer med ID-kortet och personnumret blir du automatiskt medborgare och sedan kan du komma in i landet utan att behöva visum.

använda någon annans identitet

Du kan ändra din identitet helt genom att köpa ett pass som baseras på någon annans personnummer och identitet.

köpa lagligt utfärdat pass

att köpa ett lagligt utfärdat pass innebär automatiskt att du blir svensk medborgare som du inte redan var det.
Du bör köpa ett lagligt pass när:

  1. du vill ändra din identitet.
  2. du är på flykt.
  3. du vill bli svensk medborgare.

Om du inte är medborgare eller om du vill ändra din identitet genom att köpa ett pass av oss, måste vi först skaffa dig ett personnummer och ID-kort innan vi går vidare till att få ditt pass.

Vi går vanligtvis igenom de svenska konsulaten utomlands i olika länder där vi har full tillgång till passprocessen för att få ditt pass eftersom detta är det enklaste och billigaste sättet att göra det.

köpa pass tid
köpa pass
köpa fake pass

köpa fake pass

Om du behöver ett pass som inte är avsett att användas för att resa eller identifiera dig i statliga anläggningar, kan köpa det fake pass vara det bästa alternativet för dig.

Det fake pass kommer inte med personnummer eller ID-kort är tryckt av oss till skillnad från det lagligt utfärdade pass som är tryckt av myndigheterna i Sverige.

Det fake pass är markerat att ha alla fysiska egenskaper hos det lagligt utfärdade passet förutom mikrochippet som bär din biometri. ditt pass kommer att göras med högkvalitativa material, mikrotryck, variabelt bläck, UV-bilder, säkerhetsmönster och mer för att säkerställa dess fysiska kvalitet.

köpa utländskt pass

Låt oss säga att du vill köpa ett pass från ett annat land än Sverige, vi har en unik lösning för dig.

du kan köpa lagliga pass från länder som Tyskland, Spanien, Norge, Finland, Belgien, Frankrike, Qatar, Jemen, Somalia, Sudan, Brasilien, Thailand och Estland, vilket ger dig möjligheten att lagligt ändra din nationalitet när som helst.

Det finns situationer där du kanske vill ha ett pass från ett annat land som om du är på flykt. eller så är du på flykt från din regering.

“Först var jag osäker på om det skulle fungera att köpa ett pass av dig eftersom jag redan blev lurad två gånger men jag fortsatte med det eftersom jag inte hade något val. Jag använder passet för att resa till Sverige för tre månader sedan och till och med öppna ett bankkonto med ID du gav mig och det fungerade. Mina vänner kommer att kontakta dig för sitt eget pass, de är fortfarande i Indien..”
John Doe
Designer
“Jag har precis skapat ett bankkonto med ID-kortet jag köpte av dig utan några problem, jag kommer att behöva fler ID-kort från din tjänst.”
John Doe
Designer